Bram van Ojik bezoekt de provincie Zeeland

In het kader van een tour langs de Provinciën bezoekt Bram van Ojik vandaag de provincie Zeeland

Het GroenLinksgezelschap vertekt per Zonnetrein Zeeland om 10:30 uur vanaf NS-station Vlissingen. Rond 11:00 uur bezoekt Bram van Ojik samen met GL Zeeland de  weekmarkt in Vlissingen (Spuistraat/Lange Zelke).

Op de markt (Spuistraat naast de waterpartij)wordt hem door de lijsttrekker van GroenLinks Zeeland voor de verkiezingen van de Provinciale Staten, Gerwi Temmink, een voorstel overhandigd, namelijk een presentatie voor verduurzaming van de woningmarkt in Zeeland waarin DELTA Energiebedrijf het voortouw zou moeten nemen. Bram van Ojik  zal daar op reageren en tevens ingaan op de Linkse Agenda van GroenLinks met “Vijf beloften aan de kiezer”. Daarna zal gezamenlijk een bezoek aan de markt van Vlissingen gebracht worden voor direct kiezerscontact. Iedereen is van harte welkom en wordt opgeroepen zich vooral daar met zijn/haar vragen of suggesties te melden.

In de middag tussen 12.30 uur en 13.00 uur is er een interview met Bram van Ojik op Omroep Zeeland, waarin o.a. vragen van luisteraars kunnen worden beantwoord.

voor meer informatie klik hier

Locatie

Weekmarkt
Lange Zelke 2 / Spuistraat
Vlissingen
Nederland