OVER MIJ

Ik ben logopedist en coach van beroep en heb veel met gezinnen gewerkt. Daarnaast ben ik moeder en oma van twee kleinzoons en ik heb een relatie met vrouwelijke partner.

Ik houd van het buitenleven, van fietsen, wandelen, muziek maken en met mijn kleinzoons stoeien.

MIJN ROL

Voor mij zijn veiligheid en sociale veiligheid belangrijke factoren op de werkvloer. Iedereen wil zich geaccepteerd en gerespecteerd voelen. Als er sprake is van grensoverschrijdend gedrag in een vorm die jou en/of de organisatie schade berokkent dan kun je er met mij, een vertrouwenspersoon van GroenLinks, over praten.

Ik ben iemand die goed luistert, je niet onderbreekt, je serieus neemt in alles wat je vertelt. Ik heb geen oordeel over je situatie en ik respecteer je gevoelens en geef je een veilig gevoel.

Ik ben iemand die goed weet welke stappen er ondernomen kunnen worden om jouw situatie te veranderen en je daarin kan begeleiden om uiteindelijk veilig en weerbaar te kunnen werken. Als je je meldt, blijf je je eigen keuzes maken. Je behoudt de regie over de te nemen stappen.

We kunnen een afspraak maken als je mij telefonisch of via de email benadert. We gaan dan in gesprek en bekijken de vervolgstappen. Ik als vertrouwenspersoon begeleid je en ondersteun je. Alles is vertrouwelijk en blijft bij de vertrouwenspersoon. Als het anders moet gaan, dan gebeurt dat in overleg.

Je mag ook alleen je verhaal vertellen.