OVER MIJ

Mijn tweede natuur is het verbinden van mensen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan gezonde, sociaal veilige organisaties, waarin iedere medewerker er mag zijn. Wie ben ik? Mijn naam is Sabah Nhass, ik ben 45 jaar en heb een zoon van 14 jaar.

Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest binnen verschillende facetten in de ggz, heb ik sinds kort het roer omgegooid. In november 2022 ben ik mijn eigen onderneming saBah nhass gestart waarin ik mijn diensten in de rol van externe vertrouwenspersoon, ervaren coach en trainer graag aan derden aanbied. saBah staat voor: Samenbindend | Analytisch| Betrokken en Bevlogen| Altruïstisch| Hoog sensitief.

Mijn rol als vertrouwenspersoon

In mijn rol als vertrouwenspersoon vind ik het belangrijk om met name te waken over zorgvuldigheid, objectiviteit en vertrouwelijkheid. Ik vind het belangrijk dat de melder zich gehoord en gezien voelt. Net zo belangrijk is, dat de melder autonoom is en eigenregie heeft over het proces. Ik ben er om te luisteren en om samen de situatie in kaart te brengen om zo de vervolgstappen te bepalen.

Vrije tijd

Ik ben een familiemens en nog geregeld ‘thuis’ in Brabant. Wandelen in de natuur en de tijd nemen om te genieten van de omgeving doe ik dan ook graag. Ook lees ik graag non-fictie en kook ik graag voor vrienden en familie.