OVER MIJ

Opgeleid als jurist, maar het grootste deel van mijn werkende leven actief geweest in het communicatievak, zowel binnen de financiële dienstverlening als in de academische wereld. Ik ben gemotiveerd om als vertrouwenspersoon bij te dragen aan het stimuleren van een veilige en integere organisatiecultuur. Ik ben getrouwd en woon in Utrecht.

Mijn rol

Als vertrouwenspersoon sta ik naast degene die ongewenst gedrag meldt. Ik dien als klankbord, luisterend oor, uitlaatklep voor emoties en kan helpen om mogelijke oplossingsrichtingen en eventuele vervolgstappen in kaart te brengen. Ik neem bij een ongewenste situatie niet de regie over van degene die een beroep op mij doet. Je blijft als melder zelf aan zet, je maakt zelf keuzes en jij bepaalt het tempo. Ik begeleid en ondersteun je daarbij. Los van individuele casuïstiek signaleer ik trends en adviseer ik de leiding van de organisatie over het creëren van een veilige werkomgeving.

Wetenswaardigheden

Ik ben geïnteresseerd in (industriële) monumenten en vind het boeiend om die te bezoeken. Ik houd van het buitenleven. Als enthousiast wandelaar maak ik graag (lange) pelgrimstochten. Ook werk ik af en toe als gastheer in een pelgrimsherberg. Ik ben een kookliefhebber en trek een paar keer per week baantjes in het zwembad.