Femke Halsema is dinsdag en woensdag on Tour in Almelo, Enschede en Amsterdam. Zij gaat in discussie met publiek, geeft een actuele speech en ontvangt bijzondere gasten als Herman Finkers, Arjan Ederveen en Raymzter. GeenStijl.nl doet dinsdag verslag van de Tour.

Femke Halsema is dinsdag 7 november On Tour in Twente. Samen met cabaretier Herman Finkers opent zij in Enschede een actie-website tegen de uitbreiding van Luchthaven Twente. Tevens houdt zij een actuele campagnespeech en gaat zij in discussie met publiek. Aansluitend gaat ze op de redactie Twente Courant Tubantia met lezers in gesprek. In Almelo tankt ze haar campagnebus vol met aardgas. Geenstijl.nl zal live verslag doen vanuit de Tour-bus.

Op woensdag staat de Femke on Tour bus bij Almere CS. Hier zal Wijnand Duyvendak actievoeren voor beter openbaar vervoer tussen Almere en Amsterdam/Schiphol. Aansluitend rijdt de bus naar Amsterdam, waar Femke On Tour is bij de Vrije Universiteit. Speciale gast in de Tour-bus is Arjan Ederveen. Rapper Raymster geeft bij de bus een spetterend optreden. Daarna zal Halsema de degens kruisen met onder andere Rita Verdonk en Piet Hein Donner in het VU-verkiezingsdebat.

De agenda van Femke on tour is te volgen op www.femkeontour.nl

Locaties en tijden:

Dinsdag 7 november 2006
12.30 – 13.00 uur. Aardgas tanken in Almelo, Henriette Roland Holstlaan 80, Almelo
13.30 - 14.30 uur. Femke on Tour in Enschede, bij Gemeentehuis (hoek Raadhuisstraat-Langestraat)
15.00 - 17.00 uur. Lezerspanel TC Tubantia, Getfertsingel 41, Enschede

woensdag 8 november 2006
7.30 - 9.00 uur. OV-actie bij Almere Centraal Station
12.00 uur. Studenten reizen mee met de Tour-bus vanaf studentencomplex Uilenstede
12.30 uur. Femke on Tour bij de Vrije Univerisiteit, op het binnenplein van het Hoofdgebouw van de VU, De Boelelaan 1105, Amsterdam
14.00 uur. VU-verkiezingsdebat, in het VU-Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, Amsterdam.