installatie zonnepanelen
installatie zonnepanelen

Gezocht: mensen met een huurhuis die zonnepanelen willen of hebben

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat meer mensen zonnepanelen aanschaffen? Met die hoofdvraag gaat student Eef Pothast voor GroenLinks haar afstudeeronderzoek in. Eef onderzoekt tegen welke barrières mensen aanlopen als ze de aanschaf overwegen. Ook bekijkt ze wat juist de redenen zijn om panelen te leggen. Voor dit onderzoek is Eef op zoek naar mensen die ze kan interviewen. Hieronder haar oproep.

Beste lezer,

Ik ben een vierdejaars student Toegepaste Psychologie van de Hogeschool van Amsterdam. Op het moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek. Dit onderzoek doe ik in opdracht van het Landelijk Bureau GroenLinks. Het onderzoek gaat over hoe GroenLinks als politieke partij er voor kan zorgen dat meer mensen zonnepanelen aanschaffen. Om hierachter te komen onderzoek ik (onder andere) tegen welke barrières mensen aanlopen om zonnepanelen aan te schaffen en wat juist redenen zijn voor mensen om wel zonnepanelen aan te schaffen.

Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar mensen die ik kan interviewen. Ik ben op dit moment concreet nog op zoek naar de volgende personen:

  • Mensen die in een koophuis wonen en overwegen of hebben overwogen om zonnepanelen aan te schaffen.
  • Mensen die in een huurhuis wonen en zonnepanelen hebben aangeschaft.

Is dit op jou van toepassing? Stuur dan alstublieft een mailtje naar Eef.pothast@hva.nl, waarbij je aangeeft open te staan voor een interview. Ik zal dan contact opnemen.
Het interview zal maximaal 1.5 uur duren.

De periode waarin ik kandidaten zoek om te interviewen is tussen 16 april en 16 mei (eventueel doorlopend tot iets later).

Behalve dat je me op deze manier natuurlijk helpt om af te studeren, help je ook mee aan een duurzaam Nederland. En dat willen we toch allemaal?
Met vriendelijke groet,
Eef Pothast