GroenLinks is dit weekend op verschillende plaatsen op campagne. Zaterdag a.s. is Femke on Tour in Wageningen. Daar gaat zij in gesprek met mensen en geeft zij een actuele campagnespeech. Aansluitend is Halsema in Amsterdam, waar eerlijk delen het thema is tijdens een speciale Sint-Maarten-actie. Samen met wethouder Marijke Vos nodigt zij zoveel mogelijk mensen uit hun €52 energiecompensatie aan een goed doel te schenken.

Op zondag 12 november protesteert GroenLinks samen met bewoners en maatschappelijke organisaties tegen de uitbreiding van de Rotterdamse haven naar het Nationale Landschap De Hoekse Waard. GroenLinks-Kamerlid Wijnand Duyvendak wandelt mee in een protestwandeling. Aansluitend presenteert hij vanuit de campagne-aardgasbus een alternatief voor dit geplande “tweede Pernis”.

Locaties en tijden:

Zaterdag 11 november 2006
12.00 – 13.00 uur Femke On Tour in Wageningen, voor Schouwburg De Junushoff, Plantsoen 3, Wageningen
17.00 uur. Sint-Maartenactie en lampionoptocht. Start op het Beursplein in Amsterdam

Zondag 12 november
12.30 – 14.00 uur. Protestwandeling tegen bedrijfsterrein Hoekse Waard. De campagnebus staat aan het Weverseinde in Puttershoek, tussen de suikerfabriek en de oude haven. Om 12.30 uur vertrekt hier de wandeling, om 13.30 is de aankomst ook bij de bus en vindt de presentatie plaats.