Op zaterdag 2 november vindt in Utrecht het jaarlijkse Forum van GroenLinks plaats. Vanwege de val van het kabinet staat het Forum in het teken van de vervroegde verkiezingen. Dit is het eerste moment na de kabinetsbreuk waarop de leden van GroenLinks massaal bijeenkomen.

In veertien workshops kunnen de leden van GroenLinks van gedachten wisselen met onze raadsleden, wethouders en Tweede Kamerleden over het verkiezingsmanifest, de campagne en over thema’s als veiligheid, integratie, de uitbreiding van Europa en de dreigende oorlog in Irak.

Paul Rosenmöller houdt om ongeveer 11.00 uur een toespraak.

Om 15.30 uur zal een spraakmakende 'agenda voor een democratische cultuur' worden gepresenteerd door Tweede-Kamerlid Evelien Tonkens.

Speciale gast van deze dag is Rudi Hoogvliet, de (Nederlandse) campagneleider van de Duitse Groenen. Hij zal vertellen over de succesvol verlopen campagne van Die Gruenen.

GroenLinks Forum: zaterdag 2 november, 10.00 - 17.00 uur, St.Janskerk, Janskerkhof 26, Utrecht (10 min. lopen van CS via Vredenburg, Lange Viestraat en Neude of met bus 1,2,3,4 en 8).