GroenLinks zoekt Tweede Kamerleden (laatste week!)

2016 staat voor GroenLinks al in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen; we maken ons op voor een intensieve campagne waarbij wij laten zien hoe wij Nederland willen én kunnen veranderen. Eén ding weten we al: Jesse Klaver wordt onze lijsttrekker. Maar wie zijn de andere talenten die GroenLinks de komende vier jaar in de Tweede Kamer en daarbuiten stevig gaan neerzetten? Ben jij dat? Meld je dan aan voor 25 juni 2016.

Kan jij het GroenLinks programma vertalen in politieke standpunten en acties? Zijn jouw media-optredens overtuigend en aansprekend? Heb je bewezen dat je politieke meerderheden kan smeden? Heb jij de bagage om bij te dragen aan de politieke agenda van de fractie en de langetermijnvisie van de partij? Lees het profiel voor de GroenLinks-Kamerleden (download pdf).

Jij kan dat. Wat moet je doen?

Kijk op groenlinks.nl/aanmelding-kandidatenlijst-2017 voor meer uitleg over de procedure. Je kunt altijd contact opnemen met de kandidatencommissie via Jaqueline Bot, zij verzorgt het secretariaat van de commissie (kctk@groenlinks.nl). Alle correspondentie is vertrouwelijk.