Mail het door!

Een stemoproep om rond te mailen aan wie je wilt. Je hoeft alleen je naam en een begroeting in te vullen. Meer mag ook, natuurlijk.

Gebruiken

  1. Kopieer de onderstaande tekst en plak 'm in een blanco mail.
  2. Voeg bovenaan een begroeting toe en onderaan je naam.
  3. Haal eventueel overbodige lege regels weg (afhankelijk van je mailprogramma)
  4. Stuur 'm naar vrienden, vage vrienden, kennissen, wie je maar wilt.
  5. Stuur de mail aan jezelf met in de bcc de geadresseerden, dan krijgt niet iedereen alle mailadressen te zien.

 

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart ga ik op GroenLinks stemmen. Misschien ben je verrast, misschien ook niet. Maar wat ga jij doen?

 

Stem je ook GroenLinks?Als jij ook op GroenLinks gaat stemmen, dan kun je ons helpen door deze mail door te sturen naar je vriendenkring (stuur de mail aan jezelf met in de bcc je vrienden, dan krijgt niet iedereen alle mailadressen te zien).

 

Twijfel je of je op GroenLinks gaat stemmen?Misschien ontvang je meer van deze emails. Meer mensen in je omgeving dan je denkt stemmen waarschijnlijk op GroenLinks. Daar hebben ze goede redenen voor. Die vind je terug:

Ga je niet op GroenLinks stemmen?Even goede vrienden, natuurlijk. Overweeg om iets te doen voor de partij van jouw keuze; ze kunnen vast alle hulp gebruiken!Dank voor je tijd. Deze mail is met goede intenties verzonden. Voor alles is het belangrijk dat je gaat stemmen op 3 maart! Op wie dan ook.Met vriendelijke groet,

 

 

GroenLinks, Zin in de toekomstwww.groenlinks.nl