De wooncrisis raakt iedereen. De wachtlijsten voor een sociale huurwoning zijn eindeloos, de huurprijzen in de vrije sector rijzen de pan uit, koopwoningen zijn onbetaalbaar en dat alles terwijl beleggers en pandjesbazen hele straten bezitten en woningen zien als een verdienmodel.

Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen en ideeën over de wooncrisis en willen hierover met jullie in gesprek. Bij de Meetup zullen Jesse Klaver en een aantal lokale politici aanwezig zijn om samen met jullie te praten over de problemen op de woningmarkt maar misschien nog wel belangrijker: om na te denken over oplossingen. Want hoe dan ook: dit kan zo niet langer. Wonen is een recht en geen verdienmodel en er is daadkrachtig beleid nodig om de woningmarkt te herstellen.

Kom jij ook naar de meetup? Meld je dan hieronder aan. Let op: er is beperkt plaats!

 

Wonen

Meld je aan voor de meetup

We zitten in een enorme wooncrisis. Bijna iedereen heeft er direct of indirect mee te maken. We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal en waar jij tegenaan loopt.

Daarom gaan we samen met Jesse Klaver en onze lokale politici deze zondag in gesprek over onze oplossingen. Meld je snel aan, want er is beperkt plaats! 

📅Zondag 20 februari
🕒15.00 uur deuren open
📍PAARD, Den Haag