Wat zeggen andere GroenLinksers over Gertjan: Jorrit Nuijens, Steven de Vries, Jakobien Groeneveld en Netty Weijenberg.

 

Gertjan combineert zakelijkheid met oog voor mensen

Gertjan biedt een unieke combinatie van talenten, vaardigheden en ervaring, die hem uitermate geschikt maken voor de portefeuille Personeel en Organisatie. Juist nu is die klus voor GroenLinks een essentiele prioriteit. Gertjan is een ervaren interimmanager met inzicht in politieke processen. Zijn open stijl en medemenselijke instelling stellen hem in staat om rake analyses van onze structuren en processen te maken. Gertjan kan daarbij op de juiste momenten de broodnodige zakelijkheid opbrengen, zonder ooit de mensen uit het oog te verliezen. Gertjan's politieke ervaring en zijn vaardigheid als trainer en coach maken hem goed in het zien van potentieel en het stimuleren van persoonlijke en professionele groei. Een absolute noodzaak voor ons bestuur!

Jorrit Nuijens - fractievoorzitter in Stadsdeel Centrum Amsterdam

Gertjan als collega:

"Gertjan is een ervaren en bevlogen GroenLinkser die goed luistert, standpunten en meningen weet te verbinden en die mensen samen brengt. Ik heb met hem gewerkt binnen de afdeling Apeldoorn waar hij in maart 2006 tot raadslid gekozen werd".

Steven de Vries - raadslid Utrecht

Gertjan als trainer:

Gertjan is een deskundige en prettige trainer. Hij komt zelf met goede en inspirerende voorbeelden, weet waarover hij praat, maar hij weet ook de deelnemers uit te dagen om te vertellen over hun ervaringen en zo van elkaar te leren. Gertjan creëert tijdens zijn trainingen een prettige en veilige werksfeer waarin iedereen zich al snel op z'n gemak voelt. Zo voel je je als deelnemer meteen betrokken en veilig om naast over successen, ook over fouten of twijfels te vertellen. Ik heb twee trainingen bij Gertjan gevolgd. De eerste ging over leiderschap voor nieuwe fractievoorzitters. Daarin viel op dat we als groep voor een groot deel zelf bepaalden wat de inhoud was van de training, zodat deze direct aansloot op onze behoeften en vragen. Daarnaast heeft Gertjan onze fractie en bestuur een ochtend meegenomen in het bedenken van een politieke strategie richting de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Daarvan herinner ik mij dat hij op ons een inspirerende en slimme manier van denken overbracht over onze politieke omgeving, gecombineerd met een duidelijke focus op wat je wilt bereiken.

Jakobien Groeneveld - fractievoorzitter Zoetermeer

Gertjan is toegankelijk en creatief:

Gertjan heb ik leren kennen als een betrouwbaar, benaderbaar en creatief trainer. Hij kan de problemen die de raadsleden/cursisten schetsen goed aanvoelen en aanzetten tot het bedenken van praktische oplossingen.

Als Gertjan zich als partijbestuurslid in gaat zetten voor scouting dan heb ik er vertrouwen in dat er goede talenten gevonden zullen worden.

Netty Weijenberg - fractievoorzitter GroenLinks Aa en Hunze

Terug naar Gertjans pagina