Liesbeth van Tongeren

Van Tongeren genomineerde Vrouw in de Media Groningen

Met nieuws over het klimaat, milieu, haar elektrische autoplan en natuurlijk het gasdossier kwam Liesbeth van Tongeren het afgelopen jaar vaak in het nieuws in de provincie Groningen. Daarom is zij nu genomineerd voor de titel 'Vrouw in de Media' Groningen. Jij kunt haar helpen te winnen.

Van Tongeren: "Heel fijn dat ik genomineerd ben voor dit mooie initiatief waarmee zichtbaarheid van vrouwen in de media aandacht krijgt. De afgelopen jaren heb ik me met hart en ziel ingezet voor de gedupeerden van de gaswinning door Shell/Exxon. Zonder voortdurende media-aandacht verandert er niks. Deze nominatie motiveert mij om de komende jaren in de Tweede Kamer te strijden voor een betere rol voor vrouwen in het maatschappelijke debat en voor de energierevolutie: weg met onze fossiele verslaving en op naar schone energie van zon, wind en aardwarmte!"

Stem ook op Liesbeth! Je kunt eerst je stem uitbrengen op de landelijke Vrouw in de Media, daarna kun je bij de provincie Groningen op Liesbeth stemmen.

Met de prijs willen de initiatiefnemers, mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt, de zichtbaarheid van vrouwen in de media stimuleren. Een van de eerdere winnaars van de titel Vrouw in de Media was Femke Halsema (2010).