Wereldpremière klimaatfilm "The Age of Stupid"

Op 22 september 2009 gaat in vierenzestig landen de klimaatfilm "The Age of Stupid" in première. Natuurlijk ook in Nederland. In "The Age of Stupid" kijkt in 2050 de laatste aardbewoner terug naar 2008 en vraagt zich af: "Waarom hebben we toen de klimaatverandering geen halt toegeroepen?"

Deze 'klimaat blockbuster’ van de Britse filmmaakster Franny Armstrong moet mensen van over de hele wereld inspireren zich in te zetten voor een duurzaam klimaat. Natuurlijk steunt GroenLinks deze doelstelling van harte. GroenLinks is immers Not Stupid en werkt hard voor een beter klimaat.

In Nederland gaat de film, tegelijkertijd met de rest van de wereld, om 19.00 uur in première in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Den Haag. Klimaatneutraal nog wel. Op sommige plekken zijn nog kaarten te krijgen! Behalve de film zullen er via de satelliet ook live bijdragen zijn van onder andere Kofi Annan en Thom Yorke (Radiohead). Kijk voor meer informatie op de internationale site van 'The Age of Stupid' en zeker ook op de Nederlandse Not Stupid-site.