Bram van Ojik werkt , samen met leden en anderen, aan een duurzame visie op werk en sociale zekerheid. Tijdens vijf bijeenkomsten verspreid over het land is er over de gespreksnotitie van Bram gesproken. Reageren kan nog tot eind juli. Eind september presenteert Bram het resultaat.

Meedoen

Terugblik bijeenkomsten

Tijdens vijf bijeenkomsten verspreid over het land is er over de notitie gesproken. Kon je daar niet bij zijn, dan geven de blogs “Een avondje GroenLinks” (25 juni, Rotterdam) en “Groen is een rustgevende kleur” (24 juni, Leeuwarden) een aardige impressie.

Vragen?

Heb je inhoudelijke of informatieve vragen over de inhoud van onderstaande notitie? Stuur dan een email naar kiezenomtedelen@groenlinks.nl. We doen ons best om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Eind september: presentatie resultaat

Eind juli ronden we dit debat af en laat Bram van Ojik weten welke input hij meeneemt in het essay over werk en sociale zekerheid dat hij eind september presenteert.

Achtergrond

Nederland wordt hard geraakt door de economische crisis. De werkloosheid loopt sterk op en door de bezuinigingen van het Kabinet staan verschillende zekerheden van de verzorgingsstaat onder druk. Mensen hebben het moeilijk. En iedereen realiseert zich dat verbetering zich niet zo maar aandient. Deze tijd vraagt om nieuwe antwoorden.