Jesse Klaver: "Wat Nederland nodig heeft is politiek met woorden én daden. Empathie. Een visie voor de toekomst. Vanuit de oppositie gaan we keihard knokken voor een menselijker, eerlijker en duurzamer Nederland. Dat is hard nodig, want veel van de mooie woorden zijn niet goed uitgewerkt.

Er wordt 4,5 miljard bezuinigd op de zorg, de marktwerking en het eigen risico blijven in stand en de zorgsalarissen gaan niet omhoog. We hebben door corona gemerkt hoe belangrijk goede zorg is. Ik roep de coalitie op: pas dit aan.

Voor stikstof is er 25 miljard, maar geen echte oplossing. Het plan hoe we de natuur gaan herstellen en de veestapel gaan inkrimpen ontbreekt. Er is geen plan om het vliegverkeer terug te dringen, en de opening van Lelystad Airport ligt nog op tafel."

Afbeelding van 2 mensen bij het GroenLinks congres in 2019

Word lid

Wil je onze politiek steunen?

Word net als 33.000 anderen lid van GroenLinks! Als lid beslis je mee over onze koers en steun je groene en linkse politiek.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Ik ontvang graag e-mail updates van:
Ben je 27 jaar of jonger?
Contributie

Gemiddeld betalen GroenLinksers € 85 contributie per jaar. De hoogte van de contributie bepaal je zelf, wel geldt er een minimum van € 24 per jaar. Je kunt de hoogte van je contributie baseren op de hoogte van je inkomen.

Let er op dat het door jou gekozen bedrag klopt bij de opgegeven frequentie!

Betaalwijze