Kom stage lopen bij GroenLinks!

Wil jij deel uitmaken van het leukste campagneteam van Nederland? Dat kan! Voor de periode februari tot juni 2020 zijn we op zoek naar stagiairs voor drie uitdagende communicatie-
functies.

Communicatie staat centraal al in onze campagnes. Tijdens verkiezingen bereiken we miljoenen Nederlanders met onze mailings en social media berichten. En ook daarbuiten werken we hard om de idealen van GroenLinks zo goed en aantrekkelijk mogelijk over te brengen aan het publiek. 

Interesse? Reageer dan uiterlijk 24 november op één van de onderstaande vacatures!

Stagiair Online Communicatie

Op de Front Office beantwoord je berichten van kiezers via de mail en social media. Je vertaalt onze idealen online naar onze achterban en houdt de actualiteit scherp in de gaten. Als stagiair ben je het vaste aanspreekpunt voor vrijwilligers en andere collega’s, help je met het trainen van nieuwe vrijwilligers en bij het verbeteren van hoe de Front Office te werk gaat.

Link naar de vacature: https://groenlinks.nl/stagiair-online-communicatie-0

Stagiair Social Media

Als stagiair social media werk je samen met het online team van GroenLinks. Je schrijft (campagne)teksten, komt met ideeën voor goede social media-content en je zorgt dat de website up-to-date is.

Link naar de vacature: https://groenlinks.nl/stagiair-social-media-0

Stagiair Vormgeving

Als stagiair vormgeving werk je nauw samen met het online team van GroenLinks. Je maakt pakkende visuals voor onze social media en de website, ontwerpt flyers, posters en verkiezingsprogramma’s en helpt af en toe met het maken van animaties voor campagnevideo’s.

Link naar de vacature: https://groenlinks.nl/stagiair-vormgeving