Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal. Waar jij tegenaan loopt. Wat jij graag anders zou zien. Wat werkt en wat niet. De politiek maakt elke dag besluiten die grote invloeden hebben op onze levens. Om ervoor te zorgen dat we de juiste besluiten en vragen stellen hoor ik graag jouw ervaringen over wat goed gaat en wat beter kan. Om samen na te denken over acties en oplossingen.

Senna Maatoug

Ik kom naar je toe

Ik vind het het allerleukste om met mensen in gesprek te gaan over werk en inkomen op plekken in het land. Bijvoorbeeld in bibliotheken, buurthuizen, jongerencentra of bij jou thuis met een groep vrienden. Wil je met een groepje met mij in gesprek? Neem dan contact op.

Mail me

Wil je iets met me delen over werk en inkomen, wat werkt en wat niet? Mail me je verhaal: s.maatoug@tweedekamer.nl.

Bel me

Mail me je nummer en wanneer je zou kunnen afspreken, dan bel ik je!  

Agenda

Zoveel als ik kan, ga ik het land in om met mensen in gesprek te gaan. Zo ben ik afgelopen tijd huis-aan-huis gegaan met de GroenLinks-afdelingen in Heerhugowaard, Groningen en Almere en plan ik nog een bezoek aan Purmerend. 

Op de hoogte blijven

Als je op de hoogte wilt blijven van wat ik doe met de verhalen die ik hoor, geef je dan op voor mijn mailinglijst via i.vooijen@tweedekamer.nl.

Senna Maatoug